KeeMoesbal 2018

KeeMoesbal 2018

Carnaval in Reek en Schaijk begint met het KeeMoesbal op zondag 4 februari. Dit feestje was in eerste instantie bedoeld voor mensen met en beperking die niet aan het openbare carnaval kunnen deelnemen. Later is dit uitgebreid met ‘eenzame’ inwoners.

Het hoofddoel van het KeeMoescomité is te zorgen voor een gezellige carnavalsmiddag. De jeugdige bezoekers zijn zich al weken van tevoren aan het voorbereiden. Zij mogen namelijk zelf optreden met een liedje of een act. De carnavalsstichtingen uit Schaijk (De Moeslanden) en Reek (Het Kêlerijk) nemen het programma voor hun rekening.

Het KeeMoesbal wordt 4 februari gehouden in Het Wapen van Reek. De uitnodigingen zijn onlangs verstuurd. De organisatie roept de mensen op zo snel mogelijk te reageren. Dit kan bij Fransien van de Bogaert (0486-461975) of Elly Hendriks (0486-474929).