Carnaval Loverz bij de Potter!

Carnaval loverz bij de Potter

Carnaval is voor jong en oud, maar de tussengroep moet ook niet vergeten worden. Vanaf 20.00 uur ’s avonds zal de leeftijdsgrens in de grote feesttent vanaf 16 jaar zijn, daarom zijn er speciaal voor de jeugd op het voortgezet onderwijs éigen feestavonden georganiseerd: Carnaval Loverz!

Dit is hét carnavalsfeest voor de Moeslandse jeugd op voortgezet onderwijs en vindt plaats op 11 en 12 februari aanstaande bij de Feesterij van de Potter aan de Schutsboomstraat. Compleet met bekende vette DJ’s, attracties, een relax-hoek en gratis Wi-Fi. De deuren gaan open vanaf 20.00 uur, waarna het programma ook direct van start gaat, dus zorg dat je vroeg binnen bent! Carnavalszondag 11 en carnavalsmaandag 12 februari zullen de volgende dj’s hun opwachting maken.

De ‘Sjieke Bazen‘, ‘The Allstarz‘, ‘Che Crozz‘, ‘Danny Scandall‘, ‘Rickert‘ en ‘Row’ zullen er een super feest van maken.

Toegangskaarten zijn vanaf nú verkrijgbaar bij the Read Shop en van Son ’t Durp, voor € 11,- per toegangskaart voor beide dagen, daarbij zijn 2 consumpties inbegrepen. Dagkaarten zijn niet vooraf verkrijgbaar en kunnen alleen aan de deur gekocht worden, maar let op: vol=vol en op=op!