Jeugdcarnaval Schaijk

Stallen van onderstellen op carnavalswoensdag in de Waterstraat

Je moet er nog niet aan denken, maar toch gaat het gebeuren; Het afbreken van de wagen. En dan zullen al die onderstellen ergens gestald moeten worden. Deze kunnen al jaren gestald worden in de Waterstraat in de nishut bij Peter Loeffen. Dat is dit jaar niet anders.

Net als vorig jaar dienen clubs zich aan te melden en zal er borg betaald te worden. De borg dient men contant bij te hebben op carnavalswoensdag. Op deze pagina staan de voorwaarden en kan men deze downloaden. De club dient deze ingevuld mee te nemen naar de nishut. Verder zal ook het invulveld op deze pagina ingevuld moeten worden.

Let op! Onderstellen mogen niet voor 15.00 uur naar binnen. De bouwende clubs moeten ook in de gelegenheid zijn om de nishut netjes achter te laten.

Onderstellen ophalen
In de week voor de herfstvakantie moeten de onderstellen weer uit de nishut worden gehaald. Er wordt contact opgenomen met de clubs en meteen een datum afgesproken.
Clubs krijgen dan uiteraard ook weer hun borg terug.