Wie wil er carnaval gaan vieren met Gordon en Estelle?

Wie wil er carnaval gaan vieren met Gordon en Estelle?

Kijk, ik weet als geen ander dat het carnaval in het Moesland super is. De optocht, de saamhorigheid en de gezelligheid is niet snel te overtreffen. Maar ik kreeg een mailtje van Talpa TV met de volgende vraag:

Nederland is binnenkort een televisieduo rijker, want Estelle Cruijff en Gordon gaan na hun avonturen in ‘Het Perfecte Plaatje’ samen op vakantie in ‘Gordon & Estelle: Weg Ermee!’. Met uiteenlopende groepen en voor een zeer beperkt budget maken zij trips door heel Europa. Voor het programma, dat vanaf deze lente wordt uitgezonden bij RTL 4, zijn ze op zoek naar vriendengroepen, stellen, singles, collega’s en andere gezelschappen waarbij ze zich kunnen aansluiten voor een midweek of een lang weekend vakantie.

Voor de eerste opname zijn we dus op zoek naar een groep die carnaval wil vieren in Köln, Duitsland. Gordon en Estelle sluiten hier graag bij aan om mee te maken hoe dat nou is!

Wil jullie carnavalsgroep van 10-12 februari naar het Kölner Karnaval? Neem dan Gordon en Estelle mee!
Gordon en Estelle willen graag met je mee naar het Carnaval in Keulen. Ze zijn op zoek naar een leuke, gezellige of bijzondere carnavalsgroep waarbij ze kunnen aansluiten. Dus wil je naar het Kölner Karnaval? Meld je dan nu aan!
Heb je vragen? Mailen kan naar gordonenestelle@talpa.tv. Heb je interesse? Aanmelden kan via rtl.nl/gordonenestelle.