Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Bijna carnaval…tijd voor de prijsvraag!

Als de prijsvraag weer online komt…dan is het bijna carnaval! En dat is mooi mensen, heel mooi! De schonste optocht van hiejel de wirreld trekt dan weer door de straten van het Moesland. En dat is niet het enige, een nieuwe ronde met uiteraard weer nieuwe kansen en nieuwe prijzen!

Meedoen
Meedoen is erg simpel ga naar de prijsvraagpagina en vul in wie er volgens jou de Lasnie-bokaal wint en wie de grote winnaar wordt van de wagens. Makkelijker kan niet lijkt me. De prijs wordt, zoals ieder jaar, beschikbaar gesteld door die enne van dun Bento; Stefan van Ras. Stefan kei bedankt! Supermooie prijs.

Sluiten van prijsvraag
Je kan meedoen tot en met Moesmoandag 12.00 uur. Inschrijvingen die later binnenkomen worden niet meegenomen in de uitslag. Mochten er meerdere mensen zijn die dezelfde uitslag hebben ingediend, dan wordt er geloot.
Heel veel succes!