Internetradio deoptocht.nl in de lucht

Internetradio deoptocht.nl in de lucht

Met het nieuwe jaar gaat deoptocht.nl direct goed van start! Om lekker in de carnavalssfeer te komen kan je nu 24 uur per dag via internetradio de beste bouwmuziek beluisteren. Het bouwen aan de projecten voor de “schonste optocht van hiejel de wirreld” gaat zo wel een stuk makkelijker met een gezellig deuntje op de achtergrond.

Van alles wat
Voor de carnavalsliefhebber is er van alles te beluisteren. De hoofdmoot zal bestaan uit carnavalsmuziek welke afgewisseld wordt met muziek uit de Foute 500, dance classics, Nederlandstalige muziek en uiteraard rock-klassiekers. De carnavalshits worden dagelijks aangevuld en uiteraard zijn de echte krakers uit de jaren 70 ook te beluisteren.

Lokaal talent
Ook de regionale artiesten worden zeker niet vergeten. Zo is de cd met “noagemakte versies” ook te beluisteren. De hofkapel komt regelmatig voorbij en zelfs Gert van Boxtel staat in de programmering.

Dus zet hem aan in de bouwschuur en luister naar deoptocht.nl; Da’s echt Moesland!