Carnavalsoptocht Schaijk 2017

Inschrijvingen voor optocht van Moesland 2018

De eerste inschrijvingen voor de optocht van Moesland in 2018 zijn binnen. Er zijn tot nu toe 5 wagens, 3 grote loopgroepen, 10 kleine loopgroepen en 4 individuelen ingeschreven. Doe je mee aan de optocht en heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel via de website van Stichting Carnaval de Moeslanden. Er zitten twee voordelen aan, je wordt meegenomen met de juryvergadering en hoe sneller je je inschrijft hoe sneller je mag starten bij de optocht. Uitgezonderd de wagens.

Alle inschrijvingen kun je hier terug lezen.

Goed nieuws
En wat ik dan persoonlijk als bijzonder goed nieuws beschouw is dat carnavalsvereniging Ut Lûpt dit jaar toch heeft besloten om hun 25e wagen te bouwen. Ik weet 100% zeker dat Maarten daar heel blij mee is. Grote klasse mannen en vrouwen van Ut Lûpt en een diepe buiging voor jullie allemaal, het zal niet makkelijk zijn!