Het lijkt erop dat team Moesland graag wil verliezen. Even als vorig jaar gaat Team Moesland, dit jaar onder leiding van Prins Bart I, het opnemen tegen DAW G1.

G1 Team van daw speelt wederom tegen Team Moesland

Het lijkt erop dat team Moesland graag wil verliezen. Evenals vorig jaar gaat Team Moesland, dit jaar onder leiding van Prins Bart I, het opnemen tegen DAW G1. Vorig jaar werd er met 11-6 verloren ondanks een zeer sterk keepende Prins Johnny. Nu staat er een team onder leiding van Prins Bart in het veld en zullen de messen ongetwijfeld worden geslepen voor deze wedstrijd.

Moeslandcup
De revanchewedstrijd staat gepland op zaterdag 3 februari 2018 om 11.11 uur op het sportpark van DAW. Niets minder dan de Moeslandcup staat op het spel. Iedereen is van harte welkom om de voetballers van het G-team te komen aanmoedigen. Mensen die voor Team Moesland zijn trouwens ook.