Pronkzitting Moesland

Ben jij het nieuwe Moeslandse pronkzitting talent?

Ook dit jaar bepaal jij zelf of je op het podium staat bij de Moeslandse pronkzitting. Evenals vorig jaar zijn er weer 4 voorstellingen, in samenwerking met De Phoenix. En gezien het succes van afgelopen jaar, rekent ze dit jaar ook weer op uitverkochte zalen. De commissie pronkzitting hoopt weer op een gevarieerd programma, neergezet door een bont gezelschap van nieuwe en gevestigde artiesten.

Voor aankomend carnavalsseizoen nodigt de commissie pronkzitting alle bekende, beroemde en zeker ook beginnende artiesten uit om zich van hun beste kant te laten zien bij de 40e Pronkzitting op 13, 19 en 20 januari 2018. Wil je alleen of met een groep deelnemen, meld je aan! Heb je wel zin om mee te doen, maar nog geen concrete ideeën? Kom dan gerust eens kijken en luisteren bij de eerste artiestenbijeenkomst. Met andere artiesten en de commissie brainstormen we over de invulling. Dat helpt je vast op weg.

Wij zien je graag op: woensdag 15 november om 20.00 uur tijdens de eerste artiestenbijeenkomst in De Phoenix aan de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk. Voor vragen of informatie: bel of mail naar Jeroen van Zuijlen via 06-199 33 201 / pronkzitting@moesland.nl. Dan ontvang je ook de uitnodiging.

De voorverkoop is op dit jaar gepland op zaterdagmiddag 23 december 2017. Op deze zaterdagmiddag kan iedereen op tijd in de rij staan om een kaartje te bemachtigen. Want de pronkzitting is een evenement in het Moesland waar jong en oud bij wil zijn.