Zelf speuren naar tips?

Zelf speuren naar tips?

Stichting Carnaval de Moeslanden is dit jaar niet scheutig met de tips over de nieuwe prins. We moeten zelf speuren naar tips. Er is daar zelfs een speciaal bord voor gemaakt. Een tijdje geleden kregen we een filmpje voorgeschoteld met daarop het bord op de driehoek en een hoop rook. Oftewel, er is witte rook. De Prins en Prinses hebben beiden ‘ja’ gezegd.

Beetje jammer
De spanning om te raden naar het nieuwe prinsenpaar is nu wel beduidend minder. Een beetje jammer is dat wel. Het wordt natuurlijk niet makkelijker als er geen tips door worden gegeven. Je leeft zo toch minder naar een 11-11-bal toe. Maar goed, misschien laten ze nog iets los. Laten we het hopen.

Kanshebbers volgens de lezers
Er zijn wel al verschillende namen doorgegeven via info@deoptocht.nl wie het eventueel kan zijn.

  • Djarek van den Hoogen
  • Bart Kusters
  • Jan van der Linden
  • Bart Bongers
  • Twan van Zandvoort
  • Alexander Schoonenberg

Denk jij wel te weten wie het gaat worden? Of heb je een andere naam? Geef dit dan snel door via info@deoptocht.nl en maak kans op twee gratis vrijkaartjes voor de pronkzitting. Oh ja, vergeet niet om Smoesproat in de gaten te houden. Die heeft vaak goede aanwijzingen of tips!