Internetradio deoptocht.nl start op 1 januari 2018

Internetradio deoptocht.nl start op 1 januari 2018

Zoals jullie gewend zijn van deoptocht.nl is ongeveer een maand voor de carnaval de internetstream met carnavalsmuziek online. Deze werd vele jaren verzorgd door Radio Oerkapoet. Met de bekende slogan; “Hits nondeju” werden vele uren gevuld. Vanaf 1 januari 2018 zal doptocht.nl de stream zelf gaan verzorgen.

Nieuw format
De stream zal gevuld gaan worden met een nieuw format. Dit keer niet alleen feestnummers, maar ook Dance Classics, de Foute 500 en actuele top 40 muziek. Het wordt in eerste instantie een non-stop-radiostation. Een soort Sky-radio, maar dan met goede muziek 😉 Lekker voor in de bouwschuur.

Verzoekjes
Uiteraard is het mogelijk om te zijner tijd verzoekjes aan te vragen. Op dit moment worden de nummers ‘radioklaar’ gemaakt. Als de stream in de lucht is zal dit op deze pagina bekend gemaakt gaan worden en dan kunnen de voetjes van de bouwvloer.