Tijd voor een nieuwe prins!

Tijd voor een nieuwe prins!

Met enige regelmaat schrijf ik een stukje voor de website Schaijk een Werelddorp. Uiteraard gaat dit over alles wat met de carnaval te maken heeft.
Van de eerste prins tot het opbouwen van de wagens.

Leuk om te doen en om een kijkje te geven in mijn beleving van carnaval vieren. Uiteraard worden er ook mooie, ontroerende, spannende en treurige dingen aangehaald uit de rijke historie van het Moeslands carnaval. Kortom het is altijd een verrassing waar het over zal gaan.

Tijd voor een nieuwe prins
Op het moment van schrijven zitten we nog zo’n 36 nachtjes van 11 november. En 11-11 is een magisch getal voor de carnavalvierders onder ons. Het is de start van het carnavalsseizoen en in vele dorpen wordt dan ook de nieuwe Prins carnaval bekend gemaakt….

Lees hier verder….