Opgeven voor de lascursus

Opgeven Moeslandse jeugd voor de lascursus

Zoals voorgaande jaren verzorgt Jeugdcarnaval Schaijk ook dit jaar weer een lascursus. Deze cursus is bedoeld voor de Moeslandse jeugd tussen de 11 en 15 jaar. In vijf avonden wordt de jongeren geleerd hoe ze een slimme, stevige en vooral veiligere basis kunnen leggen voor een carnavalswagen.
De cursusavonden zijn op de dinsdag 14, 21 en 28 november, maandag 4 december en dinsdag 12 december van 19 tot 21 uur. De eerste avond is een theorie avond. Deze word gevolgd door 4 praktijkavonden, waarvan de laatste de examen avond is. We sluiten af met een certificaat-uitreiking op vrijdag 15 december van 19.30 tot circa 21.00 uur.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en opgave bellen met Willian van Oosteren, tel 06-30429861 of via mailadres wvoosteren@gmail.com
Er is plaats voor 10 cursisten, dus reageer snel!

Groetjes van de Commissie Lascursus: André, Maurice en Willian