Wie wordt de nieuwe prins?

Wie wordt de nieuwe prins?

Dat is de grote vraag die het Moesland op dit moment bezig houdt; “Wie wordt de nieuwe prins”? Normaal gesproken krijg je nu wekelijks een tip binnen. Meestal een tip als “het is een man”, of “hij woont in Schaijk”. Vaak nietszeggende tips waar je, als je maar lang genoeg door dacht, er op uitkwam dat elke tip toepasbaar was op iedereen. Dit jaar gaat Stichting carnaval de Moeslanden het anders doen.

Smoesproat
Zo geeft Smoesproat twee vrijkaartjes voor de Schaijkse pronkzittingen weg als je de eerste bent met het juiste antwoord wie de nieuwe prins wordt. Maar zou Smoesproat dan al meer weten dan ons? Weet hij wel wie de nieuwe prins wordt? Hoe dan ook, volgens de nieuwsbrief van de stichting moeten we de media de komende tijd goed in de gaten houden. Dat is alvast één goede tip!