Eerste tip nieuwe Prins Moesland is binnen!

Speur mee met Smoesproat naar de nieuwe prins

Het is haast niet voor te stellen, maar over ongeveer 50 dagen hebben we een nieuwe heerser over ons Moesland. Prins Johnny en Prinses Ingrid worden opgevolgd door een nieuw Prinsenpaar. De grote vraag is natuurlijk; Wie oh wie zal het worden?

Win 2 kaartjes voor de pronkzitting
Smoesproat wil het uiteraard ook weten en schakelt daarbij jullie hulp in. Hij wil het zo graag weten dat hij twee kaartjes voor de pronkzitting beschikbaar stelt voor degene die als eerste de juiste prins raadt. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar info@deoptocht.nl. De eerste (met de juiste naam van de nieuwe prins) wint de 2 vrijkaartjes voor de pronkzitting.

Nostalgie met Smoesproat
Smoesproat heeft er ook een nieuwe column aan gewijd. Tijden veranderen, ook voor Smoesproat, maar hij weet wel de juiste snaar te raken. Lees de column van Smoesproat hier terug.