Vierde editie Moesfest bomvol schlagers und fest!

Vierde editie Moesfest bomvol schlagers und fest!

Voor de vierde keer op rij presenteert Stichting Carnaval de Moeslanden in samenwerking met Partycentrum De Raaf het Moesfest. Op zaterdag 30 september 2017 staan de lange tafels en bierpullen weer klaar om feestvierend Schaijk te ontvangen! Wel of geen lid van een carnavalsclub? Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom!

Een keur aan artiesten
Dit jaar wordt er tijdens het Moesfest niet gestreden voor de titel Club van het Jaar. De focus ligt volledig op musik und fest! Daarom dit jaar niet 1 band, maar een keur aan artiesten. Zowel de band The Powerhosen, DJ’s Beck & Bauer, onze eigen Boeremoeskapel en zanger Otto Lagerfett betreden het podium voor een gigantisch optreden. Een prachtige line-up, die garant staat voor een supertolle abend! En dat allemaal gratis, want ook dit jaar hoef je geen entree te betalen!

Na dit jaar omgetoverd tot Oktoberfest
Deze vierde editie is een belangrijke editie voor Stichting Carnaval de Moeslanden. Het is namelijk de laatste editie onder deze naam. Vanaf volgend jaar is de organisatie volledig in handen van Partycentrum De Raaf onder de naam Oktoberfest. De reden? De commissie Moesfest gaat zich richten op een ander evenement voor carnavalminnend Schaijk. Wat precies? Dat is natuurlijk nog een verrassing…

Praktische details
De zaal is open vanaf 19.30 uur, en het feest barst los vanaf 20.00 uur. Wil je een mooi plekje bemachtigen met je clubke? Zorg er dan voor dat je op tijd bent!

Deze vierde editie van het Moesfest wordt een knaller!