Moi Gekloi bij 3FM | 2004

Uitzending Moi Gekloi bij 3FM online

In het radioprogramma “Spam” van BNN op 3FM, het vroegere Hilversum 3, staat de uitzending in het teken van carnaval. Ook Schaijk is daar vertegenwoordigd. Friso Schoppema en Thieu Platenburg van Moi Gekloi mogen hun woordje doen.

Luidruchtige uitzending
De uitzending verloopt erg luidruchtig. Ongetwijfeld heeft dit te maken met het nuttigen van de vele potten bier die daar werden aangeboden.

Friso en Thieu kregen de gelegenheid om hun wagen en het Schaijks carnaval te promoten. Verder vertelde ze ook nog even dat hun wagen uit 2001 de mooiste van deze eeuw was en dat Olling Doll dat nooit zou kunnen verbeteren.

Presentators Egbert Jan Weber en Bente Botervlieg komen maar moeilijk boven de feestvierende carnavallers uit. De uitzending is opgenomen op 5 december 2004. De muziek is er tussenuit gehaald.

Foto’s of webcambeelden
Misschien dat de heren zelf nog foto’s hebben, ik kreeg niets meer gevonden in ieder geval. Er zijn ook beelden gemaakt met de webcam. Mocht jij die wel hebben? Laat dat even weten via info@deoptocht.nl.