Uitgelicht Gruwelijk Locht

Gruwelijk Locht is ‘Uitgelicht’

Driemaal is scheepsrecht! Gruwelijk Locht is al drie keer eerder ‘Uitgelicht’ geweest, alleen hadden ze nooit het lijstje ingevuld. Daar is nu verandering in gekomen! Zelf omschrijven ze het zo;

Urst een korte inleiding. Dit is vur ons de derde poging om een stukske te, te, te maken vur Uitgelicht. Drie maal is Scheepsrecht. We zullen met de onderstaande antwoorden de zaak zo min mogelijk beDRIEgen. De Wulpse Hertjes werden ok pas na drie pogingen urste, om nog mar niet over Schon Gekwakt te beginnen… Ook kwam er pas een schaal na drie Urste prijzen van Maf Mar Moi. En drie kerres drie is negen. Om het af te leren: een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei + een goeie vis moet drie kerres zwemmen + schijn beDRIEgt. Driemaals excuses, want Alaaf doedde ok drie keer: Sorry, sorry, sorry!

Geen probleem! Jullie staan er nu alsnog netjes op, waarvoor dank!

Benieuwd naar hun antwoorden? Lees hier dan alles over Gruwelijk Locht.