Teleurstelling in Schaijk na grap carnavalsstichting

Radiofragment ‘Carnavalsgrap’ Stichting carnaval

Wie wat bewaard, die heeft wat! Een oud gezegde, maar het gaat nog steeds op. In 2009 had Stichting Carnaval de Moeslanden een ‘carnavalsgrap’ uitgehaald met het Moesland. Deze werd alleen niet helemaal goed ontvangen bij Omroep Brabant en wat Schaijkse carnavalsclubs. De weekbladen hadden de ‘woede’ over de carnavalsgrap met chocoladeletters in de kranten staan.

Omroep Brabant TV
Omroep Brabant TV had er zelfs een melding van gemaakt in hun journaal en de radio was ook nog geweest voor wat interviews. Laat ik dat laatste nu weer gevonden hebben. Het interview kun je hieronder terugluisteren. Overigens is dit niet de eerste keer dat Moesland op de radio is geweest. Een overzicht kun je op deze pagina vinden.