Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Maikel van de Schans wint prijsvraag

Maikel van de Schans is de winnaar geworden van de jaarlijkse prijsvraag van www.deoptocht.nl. Vele inzendingen gingen voor de hoofdprijs van dit jaar; een Moeslandvlag gesigneerd door Prins Johnny, Prinses Ingrid en de complete raad van 11

Opvallend
Opvallende inzendingen waren van de leden van de Wulspe Hertjes, zij kozen massaal voor De Wulpse Hertjes als winnaar bij de wagens en ook bij de Lasnie-bokaal. Precies tegenovergesteld waren de inzendingen van Schon Gekwakt. Zij kozen, uiteraard, voor zichzelf bij de wagens en de Lasnie-bokaal. Niemand had de Lasnie-bokaal goed geraden. Die ging dit jaar naar Makt Me Niks. En de winnaars, zijn bij iedereen bekend; dat was dit jaar Schon Gekwakt.

Bento
Na loting was Maikel de gelukkige en mocht hij uit handen van Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, de prachtige prijs in ontvangst nemen. Een waar collectors-item dit jaar. Stefan, kei bedankt!

Een overzicht van alle prijswinnaars vind je hier.