Schon Gekwakt wint Moeslandse optocht

Schon Gekwakt wint Moeslandse optocht

De optocht is gewonnen door CV Schon Gekwakt. De winnaars van vorig jaar, de Wulpse Hertjes, moesten zich tevreden stellen met een tweede plaats en Goei Geknoei sloot de top drie bij de wagens.

Grote loopgroepen
Bij de grote loopgroepen gingen de Schuimkragen aan de haal met de hoogste eer. Fusieclub Ok Noch Ok en Wanne Wauwel pakte een hele mooie tweede plaats. Ut Wurd Wa werd derde. Bij de kleine loopgroepen won Doar Hedde Hullie Ok Wer, de Meiden van Nie Gering waren tweede en Ouwe Meuk werd derde in deze categorie.

Bij de individuelen won c.i. Remie, tweede werd André Boor en de derde plaats was voor Theo Verploegen.

Mooie optocht
Het was een mooie optocht alle categorieën waren goed vertegenwoordigd. En het was erg druk langs de route van de optocht. Helaas gooide het weer vanaf 15.00 uur roet in het eten. Meer informatie ga ik deze week plaatsen op de site.

Foto’s
Heb je foto’s gemaakt? Stuur ze dan maar door naar info@deoptocht.nl. Alvast kei gruwelijk bedankt!