Jeugdprinselijke Onderscheiding 2017 voor Rob van der zwaluw

Jeugdprinselijke onderscheiding voor Rob van der Zwaluw

Tijdens de grote prijsuitreiking wordt er zelden ingebroken door het protocol van Jeugdcarnaval Schaijk. Een uitzondering was dit jaar. Rob van der Zwaluw kreeg uit handen van Jeugdprins Loet en Jeugdprinses Ivy de ‘Jeugdprinselijke onderscheiding’.

Hoge onderscheiding
De Jeugdprinselijke onderscheiding is een hoge onderscheiding voor iemand die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor het jeugdcarnaval. Rob van der Zwaluw geeft al jaren een presentatie bij de lascursus voor de jeugd en heeft het bouwbezoek op zich genomen waardoor de Moeslandse jeugd langs verschillende bouwschuren kon om een kijkje te nemen en vragen te stellen. Verder zit Rob in de commissie jeugd 12 – 18 jaar om dat verder vorm te geven. En dan bouwt hij ook nog aan zijn eigen carnavalswagen met zijn club Schon Gekwakt. Kortom; heel goed bezig en zeer verdiend! Rob, nogmaals van harte gefeliciteerd.

Foto: Jan van Ballegooij