Moeskoningin 2017 Toos Koninkx

Toos Koninkx Moeskoningin 2017

Het was spannend! En wat hadden er veel mensen gestemd op de nieuwe Moeskoningin! Volgens grootvorst Maarten Hendriks hadden er ruim 1000 mensen gestemd op de drie kandidaten. Na een voorselectie kwamen Pleun Vos, Cindy Pollewop en Toos Koninkx als kandidaten met de meeste stemmen naar voren.

Bekendmaking
Op carnavalszaterdag werd bekend gemaakt dat Toos Koninkx de Moeskoningin 2017 van Schaijk is geworden.Dit werd met luid gejuich vanuit de zaal ontvangen. Mooie aan dit alles is dat Toos nu Moeskoningin is, haar kleinkind Loet is de huidige jeugdprins, kleinkind Zjos was in 2016 jeugdprinses en dochter Manchel was de allereerste jeugdprinses van het Moesland. Toos was nooit geen Moeskoningin geworden als Bert hier geen Facebookpagina voor had gemaakt en volop gepromoot. Goed bezig Bert!