Jacky van Beusekom krijgt Orde van het Moesland

Jacky van Beusekom krijgt Orde van het Moesland

Ik heb hem al een keer ‘Mister Maf Mar Moi’ genoemd; Jacky van Beusekom. Gewoon om het simpele feit dat hij erg fanatiek is bij zijn club. In clubs heb je een aantal mensen die net een stapje meer zetten dan een ander. En dat ook heel graag doen, daar wordt niet over nagedacht. Maar dat je dat ook voor een andere club doet, is toch wel bijzonder.

Goei Geknoei
Jacky is zelf lid van Maf Mar Moi en heeft, ondanks de werkzaamheden aan zijn eigen wagen, veel tijd vrijgemaakt om bij Goei Geknoei aan de constructies mee te werken. Super vind ik dat. En niet alleen ik, want tijdens het plekkersbal bij de Potter krijgt hij de Orde van het Moesland omgehangen van Prins Johnny.

Jacky van harte gefeliciteerd, het is zeer verdiend!