Geslaagde Erewijn in Phoenix

Geslaagde Erewijn in Phoenix

In de Phoenix is vanmiddag de Erewijn gehouden. Delegaties van het Kelerijk, De Smouzen, de Heikneuters en de Moeslanden kregen symbolisch de sleutel uit handen van burgemeester Bakermans.

Gemeentelijke onderscheidingen
Het is traditie om tijdens de Erewijn gemeentelijke onderscheidingen te overhandigen. De eer viel deze keer aan Hans Vaneker, Wiel Thoonen en Dian Willems. Hans Vaneker kreeg deze voor zijn inzet voor de bouwschuur van de jeugdcarnaval. Wiel Thoonen omdat hij bouwouder is van maar liefst drie clubjes. Twee uit Reek en het Schaijkse Goei Geknoei. Dian kreeg de gemeentelijke onderscheiding voor haar inzet om de prinselijke dansgarde in goede banen te leiden. Alledrie; van harte gefeliciteerd!

Tijdens de Erewijn waren er diverse optredens. De middag was zeer geslaagd. Op naar de carnaval!