Trots op ons Moesland!

Trots op ons Moesland!

Het is zover; carnaval 2017! Of zoals de Friezen zeggen; “Ut giet oan”. De laatste hand wordt gelegd aan de creatie waar zondag of maandag meegedaan wordt aan de optocht. De pakjes worden gestreken en de munten geteld.

De uitbaters van de verschillende horeca-gelegenheden zetten de puntjes op de ‘i’. De palen bij de wegversmallingen zijn weg. Je kunt het aan alles merken; het is carnaval.

En dat is een fijn gevoel. En dat fijne gevoel veranderd Moesmoandag in een trots gevoel. Trots om Moeszak te zijn. Trots om deel uit te mogen maken van het Moesland. Trots op dat we hier carnaval vieren met zijn allen.

Trots op onze prins, trots op de vele clubkes, trots op de vrijwilligers, trots op de jeugdcarnaval en natuurlijk gruwelijk trots op onze optocht! Ja, dat dekt de lading denk ik wel. Trots. Zo trots als een hond met zeven staarten!

Iedereen een hele mooie carnaval en geniet er met volle teugen van. En vooral, wees trots op wat je gemaakt hebt. Eerste of laatste, samen maken wij de carnaval en daar mag je trots op zijn.