KeeMoesbal groot succes

KeeMoesbal groot succes

Een week voor de carnaval en nu al KeeMoesbal? Ja! Dit is het 1e jaar dat het KeeMoesbal niet met carnaval, maar voor de carnaval is, en met succes! Het was een geweldige middag voor jong en oud, beide carnavalsdorpen (Reek en Schaijk) hebben hun krachten gebundeld om samen een leuk en gevarieerd programma voor de dag te toveren. Er werd veel gezongen, gedanst en ook de polonaise kon natuurlijk niet ontbreken. Deze samensmelting een week voor de carnaval is een groot succes te noemen.

Tijdens het KeeMoesbal werden er ook nog 2 prinselijke onderscheidingen uitgedeeld. Deze eer was voor Elly Hendriks en Willemien Beijer.

Elly is al sinds 2000 actief bij het KeeMoescomité, ze zit in het bestuur en is jarenlang penningmeester geweest. Ze houdt tijdens het KeeMoesbal goed in de gaten dat niemand iets tekort komt. Elly is een hartelijke vrouw, die niet allen een luisterend oor heeft voor de gasten van het KeeMoesbal, maar ook voor ‘haar’ kinderen van het kinderhuis De Vlinder en de gemeenschap van Reek. Ze is met de carnaval erg betrokken en doet reeds vele jaren mee aan de Pronkzitting in Reek.

Willemien komt al vele jaren naar het KeeMoesbal. Ze verzorgde samen met andere vrijwilligers jarenlang voor “tafeltje dekje” en zorgde dat mensen op tijd hun eten kregen en zeker niets te kort kwamen. Ze organiseert kaartclubjes in de buurt, en probeert hier eenzamen mensen bij te betrekken. Ze is pas tevreden als iedereen het naar de zin heeft. Ze gaat samen met haar man Wim nog altijd boodschappen doen, en als het nodig is neemt ze ook voor andere mensen hun boodschappen mee.

Al met al een hele leuke middag, die zeker voor herhaling vatbaar is een week voor de carnaval.