Jo van Boxtel Eremoeszak 2017

Jo van Boxtel Eremoeszak 2017

In een goed gevulde Phoenix werd zaterdag 18 februari weer het jaarlijks terugkerende KBO bal gehouden. Zoals gebruikelijk werd de aftrap gedaan door de Jeugdcarnaval met spetterende optredens die ook op de jeugdpronkzitting werden getoond aan het publiek. Nadat de jeugdcarnaval hun programma gedaan hadden gingen Jeugdprins Loet en Jeugdprinses Ivy met hun gevolg het podium af om plaats te maken voor Prins Johnny en Prinses Ingrid. Ook hierbij werd een leuke act van de pronkzitting aan het aanwezige publiek getoond. Dat dit een erg leuk optreden was bleek wel aan de reacties vanuit de zaal, Denise van Erp alias Connie Plassen kreeg de hele zaal plat van het lachen.

Daarna was het tijd voor de onthulling van de Eremoeszak van 2017, dit jaar was de eer aan Jo van Boxtel. Jo is onder andere werkzaam in de werkgroep van de kerk, al jaren chauffeur van de buurtbus, vrijwilliger bij de zorgcoöperatie en heeft binnen de KBO een club opgericht, waar hij nu nog de leiding overheeft en hij doet nog veel meer dingen. Meer dan terecht dus dat Jo van Boxtel de titel van Eremoeszak 2017 kreeg.