Pronkzitting 2017 Moesland - Denise van Erp - Conny Plassen

Opnamen van alle Landerdse pronkzittingen bij Landerd TV

Landerd TV heeft van alle pronkzittingen in Landerd opnamen gemaakt en hiervan zijn de komende week samenvattingen te zien.

Op zondag, maandag en dinsdag zijn de drie gewone pronkzittingen uit Schaijk, Zeeland en Reek aan de beurt en op woensdag, donderdag en vrijdag de pronkzittingen van de jeugd uit Zeeland en Schaijk. Tevens is te zien wie gekozen is tot Smous van het Jaar in Zeeland.

De uitzending van Landerd in Beeld is te zien van zondag 19 februari t/m vrijdag 24 februari om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.landerd-tv.nl, onderdeel uitzending gemist. Landerd TV zendt digitaal uit op Ziggo kanaal 44 TRINED kanaal 515 en analoog op kanaal 22+/frequentie 480.000.