Jeugdcarnaval Schaijk

Stallen van onderstellen

Je moet er nog niet aan denken, maar toch gaat het gebeuren; Het afbreken van de wagen. En dan zullen al die onderstellen ergens gestald moeten worden. Deze kunnen al jaren gestald worden in de Waterstraat in de nishut bij Peter Loeffen. Dat is dit jaar niet anders.

Wat wel anders is, is dat er dit jaar borg betaald dient te worden. De borg dient men contant bij te hebben op carnavalswoensdag. Op deze pagina staan de voorwaarden en kan men deze downloaden. De club dient deze ingevuld mee te nemen naar de nishut. Verder zal ook het invulveld op deze pagina ingevuld moeten worden.

Onderstellen ophalen
In de week voor de herfstvakantie moeten de onderstellen weer uit de nishut worden gehaald. Er wordt contact opgenomen met de clubs en meteen een datum afgesproken.