Oerkapoet in carnavalssferen!

Radio Oerkapoet in carnavalsstemming!

De stream die jaarlijks rond carnavalstijd weer te beluisteren is via deoptocht.nl is weer online. Uiteraard weer dankzij de mannen van Radio Oerkapoet. Zij verzorgen deze stream al jaren en ik ben ze dan ook zeer dankbaar voor hun genomen moeite.

Bouwschuren
Er wordt in het Moesland volop gebouwd aan de wagens en loopgroepen, in de bouwschuren, die dadelijk meedoen aan de optocht. Het bouwen op zich is al heel gezellig, maar met lekkere muziek op de radio is dat alleen maar mooier! Radio Oerkapoet verzorgd wederom de stream op www.deoptocht.nl. Dat wordt lekker in de stemming komen voor de aankomende carnaval.

Hits nondeju!
Met de slogan ‘Hits nondeju’ maakt radio oerkapoet haar naam meer dan waar. Van polka’s tot hits, van Nederlandstalig tot slappe klets, alles komt voorbij. Mannen van Oerkapoet; Kei bedankt!

De stream kun je vinden aan de rechterkant van alle pagina’s en onderaan de homepagina!