Basisscholen van Schaijk lopen samen carnavalsoptocht

Basisscholen van Schaijk lopen samen carnavalsoptocht

Alle kinderen van de basisscholen van Schaijk lopen op vrijdag 24 februari een carnavalsoptocht. Dit jaar doen de basisscholen de Regenboog en den Omgang dit samen! Deze optocht start om 9.30 uur vanaf basisschool de Regenboog en zal duren tot ongeveer 10.30 uur. De route gaat van de Zusterstraat, door de Hofstede, door de Schouw, door de Lorskensstraat, een klein stukje door de Pastoor v. Winkelstraat naar het eindpunt bij Partycentrum de Raaf. Daarna vieren de kinderen daar binnen gezamenlijk een carnavalsfeest met Prins Johnny, Prinses Ingrid, jeugdprins Loet, jeugdprinses Ivy, Grootvorst Maarten, de Raad van elf en de jeugdcarnaval.

Het zou erg leuk zijn als er tijdens de carnavalsoptocht heel veel ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere inwoners van Schaijk en omstreken langs de route staan. Iedereen is van harte welkom om naar de basisschoolkinderen te komen kijken.