Volop stemmogelijkheden nieuwe Moeskoningin

Volop stemmogelijkheden nieuwe Moeskoningin

Er zijn heel veel mensen opgegeven als toekomstige Moeskoningin. Opvallend is dat er deze keer 2 mannen bij de genomineerden zitten. Luuk van Heereveld en Maikel van der Zanden. Erg leuk is dat Toos Koninkx is voorgedragen, zij is de oudste deelneemster en is de moeder van Schaijks eerste Moeslandse jeugdprinses Manchel en de oma van jeugdprinses Zjos (2016) en jeugdprins Loet (2017).

Overige deelnemers
Maar we hebben er nog meer. Te weten; Cindy Pollewop, Ilse Leenders, Inge van Casteren, Neske Schoonenberg, Netty Tielemans en Pleun Vos. In totaal nu 9 genomineerden voor de titel Moeskoningin 2017.

Je kan je stem uitbrengen door een mail te sturen naar moeskoningin@moesland.nl. Je e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden. Vanaf 12 februari kan alleen nog op de laatste 3 kandidaten gestemd worden.