Pronkzitting Moesland 2017

Korte pronkzitting Moesland

De pronkzitting in het Moesland was dit jaar korter dan dat we gewend waren. Om 23.45 uur werd het slotlied ingezet en kon men rond middernacht naar de afterparty.

Bekende namen als Theo Potjes, Twan van Zandvoort, Jan van der Linden, Maarten van der Linden en Roel van Schaijk deden dit jaar niet mee en daardoor was de pronkzitting beduidend korter dan voorgaande jaren.

Het niveau was dit jaar wisselend. Absolute uitschieters waren Daan van der Heijden en Denise van Erp. Beiden zetten een prachtige act neer waarbij de zaal geregeld plat lag van het lachen. Daan en Denise kregen beiden een staande ovatie. Jammer dat de slotact niet door één van beiden werd gedaan, dan was het einde van de avond ook fantastisch geweest.

De foto’s van de Moeslandse pronkzitting kun je hier terugvinden en zijn gemaakt door Jan van Ballegooij.