Verspreiding Moesblad 2017

Verspreiding Moesblad 2017

De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2017, wordt vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En zoals u dat van ons gewend bent, ook in de buitengebieden.

Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Johnny d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Loet en jeugdprinses Ivy en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren, zoals het rondbrengen van de fruitmanden, carnavalsmiddag voor de jeugd, carnavalsmiddag voor de Katholieke Bond van ouderen en het Kee-Moes-Bal.
Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Tevens is vanaf 6 februari het Moesblad verkrijgbaar bij de Bruna in Schaijk. Hier staat ook een collectebus voor een geldelijke bijdrage.
Wij wensen u ook dit jaar weer veel leesplezier toe!