Jeugd kan zich opgeven voor bouwbezoek!

Jeugd kan zich opgeven voor bouwbezoek!

De jeugd heeft de toekomst! Dat is wat er altijd gezegd wordt en Jeugdcarnaval Schaijk wil er graag mede voor zorgen dat er in de toekomst ook nog prachtige wagens gebouwd gaan worden. Wat is nou leuker voor de jeugd (wel of niet bij een carnavalsclub) om een bouwbezoek te brengen aan de grote clubs die meedoen aan de ‘schonste optocht van hiel de wirreld’ om te kijken hoe zij hun wagens maken? Er wordt dan volop uitleg gegeven en je mag alles vragen aan de bouwers.

Opgeven voor de bouwbus
Daarom is er voor de geïnteresseerde jeugd een bouwbezoek georganiseerd op zaterdag 11 februari. Vanaf 14.00 uur rijdt de ‘bouwbus’ op en neer tussen Noorderlicht (voormalig Shique) en de bouwschuren. Vanaf 14.00 uur ben je welkom bij Noorderlicht, dan kan er alvast bijgebuurt worden en staat er een drankje klaar.
Jeugd die interesse heeft (tot 18 jaar oud), geef je dan op, want iedereen kan mee! Ook als je (nog) niet in een carnavalsclub zit en nog niet bouwt.

Stuur even een mailtje naar info@deoptocht.nl als je denkt mee te gaan.