Ajaan en Antoon; Allemaal oan de friet speciaal

Ajaan en Antoon; Allemaal oan de friet speciaal

Ajaan en Antoon, pseudoniemen van wok-en muziekvrienden René van Son en René van Rooij, hebben na hun kermishit Doepie Doe, zich dit keer toegelegd op een carnavalshit. Ondanks het feit dat Van Rooij liever ‘juinsaus’ over z’n friet heeft, was hij na het horen van het idee van Van Son meteen om. “Da goan we doen!” was zijn reactie.

Allemoal oan de Friet Speciaal
De twee treden maar zéér sporadisch op (o.a. Kermis FM, Tilburg) en doen het ‘erbij’ naast hun vaste muziekbezigheden, gewoon omdat het kan. Zij denken dat iedereen zich kan vinden in de tekst, want was is er nou lekkerder na ’n avond stappen dan ’n lekkere vette kin halen? Of het nou is van de shoarma, pizza of friet is de heren om het even, maar bij deze hun devies voor Carnaval 2017: Allemoal oan de Friet Speciaal!