Prins Loet en Prinses Ivy nieuw jeugd prinsenpaar in het Moesland

Prins Loet en Prinses Ivy nieuw jeugd prinsenpaar in het Moesland

Zondag 13 november zijn in het Middeleeuws Moesland de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses onthuld. Prins Loet en Prinses Ivy zullen komend seizoen regeren over het Moesland!

Het was weer ontzettend druk en super gezellig in de Raaf. Eerst werd er afscheid genomen van 3 bestuursleden die hun sporen zeker verdiend hebben binnen de jeugdcarnaval; Jolanda de Vent, Jenny Kouwenberg en André Boot.

Voor Prins Max en Prinses Zjos was het de laatste keer dat zij een officiële taak te volbrengen hadden.
Namelijk de uitreiking van de hoogste jeugdonderscheiding de Moesbakkus. Deze ging naar Jenny Kouwenberg voor al haar verdiensten binnen de jeugdcarnaval en de gastvrijheid tijdens de vele vergaderingen.

Ook reikte Prins Max en Prinses Zjos de wisselbeker uit aan de club van het jaar. Deze ging naar carnavalsvereniging ”De Hippe Kippen”.

Na de Pauze was het zover. Het nieuwe prinsenpaar kwam met een middeleeuwse strijdwagen de zaal binnen gereden en met trompetgeschal kwamen ze onder het masker vandaan. Prins Loet en Prinses Ivy. Samen met opper Lars, adjudanten Moos en Sil, nar Tom en de gehele raad van 11, de huppelpupkes en jeugdhofkapel Toeter Mar Henne maken we er een leuke en coole carnaval van.

Na de receptie begon de afterparty en werd er nog lang door gefeest.