Lascursus voor Moeslandse jeugd

Lascursus voor Moeslandse jeugd

Zoals voorgaande jaren verzorgt de jeugdcarnaval ook dit jaar een lascursus. Deze cursus is bedoeld voor de Moeslandse jeugd tussen de 11 en 15 jaar. In vijf avonden wordt de jongeren geleerd hoe ze een slimme, stevige en vooral veiligere basis kunnen leggen voor een carnavalswagen.

De cursusavonden zijn op de dinsdagavonden 15, 22 en 29 november en 6, en 13 december van 19 tot 21 uur. De eerste avond is een theorie avond. Deze word gevolgd door 4 praktijkavonden, waarvan de laatste de examen avond is. We sluiten af met een uitreikings- en evaluatieavond op 16 december van 19.30 tot circa 21.00 uur.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en opgave bellen met Arjen van der Linden, tel 06-15222890.
Er is plaats voor 10 cursisten, dus reageer snel!

Groetjes van de Commissie Lascursus: André, Maurice Willian en Arjen.