Artiestenbijeenkomst pronkzitting Schaijk 2017

Artiestenbijeenkomst pronkzitting Schaijk 2017

Het carnavalsseizoen is weer in aantocht, dus tijd voor een nieuwe editie Pronkzitting 2017, de 39e alweer. Het bloed begint te stromen bij de artiesten en alle betrokkenen bij de Pronkzitting. Veel artiesten hebben al ideeën in hun hoofd. Anderen nog niet. Doet iedereen nog mee, zijn er nieuwe gegadigden? Wij nodigen iedereen uit om een stukske muziek, zang, dans, buut, sketch, mime, moppen of act te presenteren tijdens de jaarlijkse Pronkzitting in het Moesland.

Dus welkom aan alle vermaarde artiesten en nieuwbakken artiesten, maar wellicht ken je andere Moeszakken of Moeszakkinnen die het komend seizoen op 21, 27 en 28 januari op de bühne willen gaan staan. Wij nodigen iedereen uit voor de 1e Artiestenbijeenkomst, 39e Pronkzitting Bekèk ’t mar’ op woensdag 16 november 2016 om 20.00 uur in De Phoenix

De agenda als leidraad voor deze eerste bijeenkoms en de diverse stukken, zoals de verslag vorig jaar en de data, ontvangen jullie voorafgaand aan de 1e Artiestenbijeenkomst. We kijken deze 1e Artiestenbijeenkomst terug naar de Pronkzitting van vorig jaar en vooral vooruit met de aanwezige artiesten naar de invulling van de 39e editie van de Pronkzitting.