Schon Gekwakt club van het jaar

Wie wordt club van het jaar 2016?

Het is zover: het Moesfest staat weer voor de deur! Op zaterdag 22 oktober 2016 wordt Partycentrum De Raaf weer omgetoverd tot een waar Duits schlagerparadijs. En we nodigen jullie als club van harte uit om daarbij aanwezig te zijn!

Club van het Jaar, maar ook een Super Tolle Party!
Het Moesfest bestaat uit twee onderdelen: de Club van het Jaar-wedstrijd, maar zeker ook de Super Tolle Party, die losbarst rond 21.30 uur. Jullie mogen een greep doen naar de titel Club van het Jaar, maar alleen aanhaken voor het gigantische schlagerfeest (met de 12-koppige live band N’rgy) is uiteraard ook mogelijk! Trek je lederhosen en dirndl uit de kast en ben erbij.

Pakken jullie dit jaar de titel ‘Club van het Jaar’?
We gaan op zoek naar de opvolger van Carnavalsclub Schon Gekwakt, die er vorig jaar met de titel vandoor ging. Dit jaar start de eerste spelronde al voorafgaand aan het Moesfest. Alle deelnemende clubs ontvangen namelijk op donderdag 6 oktober een mail met daarin een aantal pre-vragen.

Aan het begin van het Moesfest wordt vervolgens direct bekendgemaakt welke 11 clubs de pre-vragen het beste hebben gemaakt, en gaan strijden om de titel. En ook al verklappen we de prijs van dit jaar nog niet, we kunnen jullie wel meedelen dat de prijs neerkomt op 11 extra paar handjes voor jullie bouwactiviteiten. Zeker de moeite waard dus!

Meld je nu aan!
Aanmelden kan door de volgende gegevens voor 1 oktober 2016 te mailen naar moesfest@moesland.nl:

  • Naam van jullie club
  • Naam van de teamcaptain
  • Aantal personen

Let op: de minimumleeftijd voor het Moesfest is dit jaar 18 jaar. En mochten jullie niet kunnen komen, laten jullie dat dan ook even weten?

Een paar belangrijke details

  • De zaal gaat open om 19.45 uur, en het Moesfest gaat officieel om 20.30 uur van start.
  • Dit jaar worden er geen plaatsen gereserveerd, je mag zelf met je club een tafel uitzoeken.
  • De Super Tolle Party start om 21.30 uur!
  • Zet zaterdag 22 oktober in je agenda en zorg dat je clubgenoten dat ook doen! Wij hebben er zin in, en hopelijk jullie ook.