Feestweekend Jeugdcarnaval Schaijk

Feestweekend 44 jaar Jeugdcarnaval Schaijk

Op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart viert Jeugdcarnaval Schaijk haar 44 jarig bestaan. Druk met de voorbereiding zijn de bestuursleden van Jeugdcarnaval Schaijk. Het regelen van een feestavond, kindermiddag, reünie en een tentoonstelling. Dit alles vindt plaats tijdens het feestweekend op zaterdag 19 en zondag 20 maart. Deze week maken wij het zondagprogramma bekend. Zodat u weet wat u kunt verwachten.

Kindermiddag – Winterwonderland kinderfeest
Voor de Schaijkse jeugd is er zondagmiddag een winterwonderland kinderfeest in de zaal maar ook buiten op het terrein bij Feesterij de Potter. Laser schieten, bergtop bedwingen, sneeuwbal gooien, sneeuwschuiverhangen. Zomaar wat activiteiten voor deze middag. Ook zal er een grote schaatsbaan buiten staan. Voor deze middag hebben we nog andere leuke acts, zoals Douwe de vrolijke koekenbakker. Het winterwonderland is geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur en is geheel gratis.

Reünie en tentoonstelling
Vanaf 14.00 uur start de reünie Jeugdcarnaval. Onder genot van een hapje en een drankje kunnen oude herinneringen opgehaald worden. Alles wat te maken heeft met Jeugdcarnaval Schaijk heeft een uitnodiging ontvangen. Oud prinsen, prinsessen, raad van elf leden, bestuursleden, hofkapel, jury en de vele helpende handjes. Tijdens deze middag is er ook vanaf 13.30 uur de tentoonstelling te bezichtigen. Oude foto’s, kleding en carnavalskranten staan uitgestald. Het eerste prinsenpak van André Wijnakker tot de boerenkiel van de Mukke. Het petje van Drukwerk tot de eerste button jeugdprins, ook de originele discotheek de Noisy Fellow ontbreekt niet. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen is de fotogalerij.

Deze gezellige middag is toegankelijk voor iedereen die Jeugdcarnaval Schaijk een warme hart toedraagt. Mensen die zich in het verleden en heden ingezet hebben voor de Jeugdcarnaval Schaijk hebben een uitnodiging ontvangen. Mocht je geen uitnodiging hebt ontvangen dan ben je zeker net als de rest uit Schaijk uitgenodigd!