Feestweekend Jeugdcarnaval Schaijk

Feestweekend Jeugdcarnaval Schaijk

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart viert Jeugdcarnaval Schaijk haar 44-jarig bestaan. Druk met de voorbereiding zijn de bestuursleden van Jeugdcarnaval Schaijk. Het regelen van een feestavond, kindermiddag, reünie en tentoonstelling tijdens het feestweekend op 19 en 20 maart. Zaterdagavond is er voor de Schaijkse jeugd (groep 7 tot en met 16 jaar) een fuikavond (19 tot 22 uur) met gratis entree en een gratis consumptie. Deze avond wordt om 19.15 uur Boerkemoes verbrand omdat dit met het slechte weer niet tijdens de carnaval kon gebeuren.

Feestavond
Zaterdagavond is er vanaf 20 uur in De Potter een feestavond. Feestband Ar!e zorgt voor de muzikale omlijsting. Tussen de optredens van Ar!e door maakt na 25 jaar discotheek De Noisy Fellow (met Frank en Koos) haar comeback. De nummers van toen worden door deze DJ’s ten gehore gebracht.

Tentoonstelling
Tijdens deze avond is er ook een tentoonstelling te bezichtigen. Oude foto’s, kleding en carnavalskranten staan uitgestald. Deze tentoonstelling is te zien tot 11 over 11. De gezellige avond is toegankelijk voor iedereen die zin heeft in een feestje.