Zilveren Moestop voor Jan van Ballegooij

Zilveren Moestop voor Jan van Ballegooij

Overdonderd, totaal niet verwacht, compleet verrast maar gruwelijk verdiend! Jan van Ballegooij mocht zaterdagavond in een overvolle Moeshütte de Zilveren Moestop in ontvangst nemen uit handen van Prins Johnny dun Allerurste. Het was mooi om te zien, allebei staan we bij het podium om een foto te maken van de winnaar. Al snel kreeg ik door dat Jan het wel eens kon zijn. Als Jan zijn naam hoort en zijn camera naar beneden doet beseft hij het. Geweldig mooi om die verbaasde blik te zien.

Hoffotograaf
Ik heb het al vaker gezegd, als er iemand altijd en overal bij is, dan is Jan het wel. Jan is typisch een stille kracht, die er altijd is, nooit klaagt of moppert en al heel veel jaren vooraan staat om foto’s te maken. Of het nu heel vroeg is of heel laat. Jan werkt ook volop mee aan de carnavalskrant en stelt heel veel foto’s beschikbaar voor de internetpagina’s van deoptocht.nl, het archief van de Stichting en weekbladen.

Jan, ik weet heel zeker dat ik namens het hele Moesland spreek; van harte gefeliciteerd met deze meer dan verdiende onderscheiding. Geniet ervan met volle teugen, het is een enorme waardering voor het vele werk dat je verzet. En namens mezelf zeg ik dan nog;…..”hè hè ut werd ok wel us tijd da ge um kreegt!”