Slecht weer voor Moesmoandag

Hoe staan we ervoor met Moesmoandag?

Het is op dit moment toch wel de vraag van de dag in het Moesland; “Wat gaat we doen met Moesmoandag?” Op dit moment is er nog niets zinnigs over te zeggen. Ik heb gisteren met onze voorzitter Roy van Boekel gesproken en die zei dat ze intensief contact hebben met Vliegbasis Volkel voor wat betreft de actuele situatie van het weer. “Iedereen heeft tegenwoordig wel een weerapp op zijn telefoon, maar die zijn niet zo betrouwbaar als de metingen van Vliegbasis Volkel”, aldus Roy van Boekel, “de commissie optocht zit er boven op en de lijnen zijn kort”.

Verzetten
Mocht de optocht verzet worden, dan wordt dit op uiterlijk maandagmorgen kenbaar gemaakt. Maar vooralsnog gaat de optocht gewoon door. Uiteraard moet er wel rekening mee worden gehouden dat de optocht verzet gaat worden. Het worden dus nog spannende dagen voor de deelnemers van de optocht.