Optochten op Landerd-TV

Optochten op Landerd-TV

De carnavalsoptochten in Landerd vormen elk jaar een carnavalesk hoogtepunt. Landerd TV gaat alle optochten vastleggen en komende week zijn van alle optochten samenvattingen te zien. Op zondag, maandag en dinsdag de optochten van Reek en Zeeland alsmede de jeugdoptocht van Schaijk en vanaf woensdag alle optochten inclusief de grote optocht uit het Moesland.

Erewijn
Op zaterdag 7 februari vindt in het Wapen van Reek de sleuteloverdracht plaats van de gemeente Landerd aan de prinsen van Schaijk, Reek en Zeeland tijdens de zogenaamde Erewijn. Landerd TV zendt deze overdracht live uit. Aanvang 14.00 uur.

De uitzending van Landerd in Beeld is te zien van zondag 7 februari tot en met vrijdag 12 februari om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.
Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.landerd-tv.nl, onderdeel uitzending gemist.

Landerd TV zendt uit op Ziggo kanaal 44 digitaal en analoog op kanaal 22+/frequentie 480.000.