Pronkzittingen Moesland op LTV

Pronkzittingen Moesland op LTV

Als voorbereiding op carnaval serveert Landerd TV een voorgerecht. Cameramensen van de omroep waren aanwezig bij de pronkzittingen van de Smouskes, de Kêleströpers en het Moesland en de beelden die zij hier opnamen zijn komende week te zien in diverse samenvattingen.

Daarnaast was Landerd TV er getuige van hoe jongeren uit Zeeland en Schaijk met zingen, googelen, dansen en moppen tappen hun talenten aanspraken op hun eigen jeugdpronkzittingen. Op zaterdag 7 februari vindt in het Wapen van Reek de sleuteloverdracht plaats van de gemeente Landerd aan de prinsen van Schaijk, Reek en Zeeland tijdens de zogenaamde Erewijn. Landerd TV zendt deze overdracht live uit. Aanvang 14.00 uur.

Herhalingen
De uitzending van Landerd in Beeld is te zien van zondag 31 januari tot en met vrijdag 5 februari om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.landerd-tv.nl.