Jesse van den Wijngaard wint prijsvraag optocht Schaijk

Prijsvraag weer online

Begint het al te kriebelen? Mooi! Want over 21 dagen is het al weer Moesmoandag en dat betekent de schonste optocht van hiel de wirreld weer door de straten van het Moesland trekt. En….dan weten we wie de grote winnaars zijn geworden bij de Moeslandse optocht.

Jaarlijkse prijsvraag
Dit jaar houdt www.deoptocht.nl in samenwerking met Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, de prijsvraag. Voor het vijftiende jaar op rij sponsort Stefan de prijzen. Grote klasse Stefan, dat waardeer ik zeer.

De prijsvraag is dit jaar makkelijker dan ooit. Eén vraag; Wie wint de eerste prijs bij de wagens? Stuur je antwoord voor moesmoandag 12.00 uur naar info@deoptocht.nl. En wie weet win jij eeuwige roem en een fantastische prijs!