Opgeven deelname Moeslandse jeugdpronkzitting

Opgeven deelname Moeslandse jeugdpronkzitting

Na een geweldig druk en gezellig 11-11 bal gehad te hebben, dient zich nu alweer de volgende leuke activiteit aan: De Moeslandse Jeugdpronkzitting. Noteer alvast in je agenda Moeslands Jeugdpronkzitting op zondag 10 januari 2016. De zaal van de Phoenix gaat open om 13.00 en om 13.30 uur start de Moeslandse Jeugdpronkzitting.

Kan jij dansen, zingen, kunstjes, goochelen, moppen vertellen of ton praten geef je dan op. Ook kun je samen met vriendjes en vriendinnetjes meedoen. Laat je act zien op het Moeslandse podium! Opgeven kan op 2 manieren.

Haal het deelnameformulier van de site www.jeugdcarnavalschaijk.nl of haal een deelnameformulier bij Bento Schaijk. Kaartverkoop aan de kassa of in de voorverkoop bij Bruna te Schaijk.