Inleveren ideeën voor jeugdoptocht Schaijk

Inleveren ideeën voor jeugdoptocht Schaijk

Carnaval 2015 – 2016 is na een gezellige 11-11 bal weer van start gegaan en de eerste clubs zijn weer begonnen aan de bouw van hun wagen. Andere clubs zijn al weer aan het vergaderen over wat te doen met de jeugdoptocht. Om zeker van te zijn dat jouw onderwerp /idee /thema nog niet gebruikt is/wordt is het verstandig om dit snel aan ons door te geven. Dan ben jij zeker van je idee.

Wil je graag bouwen maar je hebt nog geen bouwplek geef dit dan door, want er is nog plek in onze bouwruimte. Dit kan door een telefoontje naar Stefan van Ras: 06-23247272 of via e-mail: stefan.lean@home.nl.

De inschrijfformulieren voor de jeugdoptocht kun je vinden op de website van Jeugdcarnaval www.jeugdcarnavalschaijk.nl. Je kan ook een inschrijfformulier halen bij Bento.

We proberen alle ingeleverde ideeën zo snel mogelijk op onze site te zetten zodat je kunt zien wat er al is ingeleverd.